Vertrek bij DAP Blommaart

Vertrek bij DAP Blommaart
Gepost door Dierenarts Nina om 00:00, mei 18 2010.

Na 2,5 jaar met heel veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Blommaart te hebben gewerkt, is voor mij de tijd aangebroken dat ik op zoek ga naar nieuwe uitdagingen. Daarom heb ik per eind juni mijn ontslag ingediend en ben ik druk in de voorbereidingen om een eigen praktijk op te starten. Het is altijd mijn wens geweest om uiteindelijk een eigen praktijk te starten. Ik denk dat ik een hele goede basis vanuit mijn werkervaring bij verschillende praktijken heb opgebouwd om deze stap nu te nemen.

Op dit moment merk ik dat het enorm veel tijd van je vraagt om alle voorbereidingen te treffen. Het zoeken van een pand, het regelen van de financieringen, het schrijven een ondernemingsplan. Dit zijn allemaal dingen waar ik nooit mee in aanraking ben geweest, maar wat ik wel erg leuk vind. Op dit moment kan ik nog niet de plannen aan jullie uitleggen, maar ik zal iedereen zo snel als dat het mogelijk is op de hoogte houden via de website, zodra alles wat zekerder is.

Ik hoop een praktijk op te gaan bouwen waarbij de eigenaar zich weer kalnt gaat voelen en dat de diergeneeskundige zorg van een hoog niveau is. De mensen die mij al kennen zullen dit al van mij gewend zijn en dit zal ik dan ook binnen mijn eigen concept gaan uitbouwen.

Als u zich al wilt aanmelden om persoonlijk te wodren geinformeerd naar de plannen dan kunt in het contact formulier uw gegevens naar mij toesturen.

Tot snel,

Groeten Nina